Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Circuitul Gastronomic, pe plaja de la Ghioroc, cu degustare de vinuri!

Circuitul Gastronomic al județului Arad, o campanie inițiată de Consiliul Judeţean Arad, poposește la Ghioroc, în data de 25 august!!

Circuitul Gastronomic, pe plaja de la Ghioroc, cu degustare de vinuri!
Comentează 0

Degustări de vin, meniu apetisant, plajă şi baie în lacul Ghioroc vor fi  principalele ingrediente ale zilei de sâmbătă!  Plecarea va avea loc la ora 9:00 din fața Consiliului Județean Arad (str. Corneliu Coposu nr.22) iar întoarcerea la Arad va avea loc la ora 16:00.

La Ghioroc, meniul va fi compus din grătar de pui sau porc, la alegere, cu garnitură, salată de varză și apă minerală sau plată. De asemenea, organizatorii vor oferi o degustare de trei soiuri de vin. Prețul unui pachet este de  62 lei de persoană şi include transportul dus-întors cu autobuz de la Compania de Transport Public Arad.

„Circuitul Gastronomic prezintă particularitățile județului Arad și a atras până acum sute de vizitatori. Faptul că acesta poposeşte în acest week-end la Ghioroc este o confirmare a implicării Consiliului Județean în dezvoltarea și mediatizarea unor obiective locale, dar și a implicării Primăriei Comunei Ghioroc în dezvoltarea a ceea ce noi numim «poarta Podgoriei Aradului»”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Înscrieri la 0728 116 412 zilnic de la ora 9:30-16:30, inclusiv vineri.

Pentru informații și poze din Circuitul Gastronomic, dați „Like” pe Facebook la pagina https://www.facebook.com/GastronomieArad/

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite