Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cimitirul Mureșel transformat în groapă de gunoi

La sfârșitul lunii trecute scriam despre problemele cu care se confruntă angajații Gospodăririi Comunale deși cimitirele Pomenirea, Eternitatea, Mureșel și Gai au fost dotate cu o sută de europubele și 20 de țarcuri pentru colectarea PET-urilor și altor deșeuri din plastic. Scriam atunci că deși cea mai mare a pubelelor sunt goale, gunoaiele erau aruncat în cu totul și cu totul alte părți.

Astăzi ne vom referi la cimitirul Mureșel, care a fost transformat de unii arădeni într-o veritabilă groapă de gunoi.

Cimitirul Mureșel transformat în groapă de gunoi
Comentează 0

Poate că sistemul de colectare a deșeurilor menajere a suferit unele sincope de-a lungul timpului, de când a intrat RETIM pe piața din Arad, dar aceasta nu este o scuză pentru nimeni să arunce într-un cimitir, lângă morminte, de la coroane, candele, la diverse recipiente din plastic, doze de sucuri, pungi, plase, globuri de împodobit bradul, de la pantofi vechi, la diverse cutii din plastic și aparate electrocasnice.  

Angajații Gospodăririi Comunale spun că tot ceea ce pot face este să... facă curățenie, ceea ce s-a și întâmplat între timp, pentru că altfel gunoaiele riscă să invadeze chiar și mormintele.

Poate nu ar strica ca polițiștii locali să mai dea din când în când câte o raită prin zonă și să-i amendeze pe cei care confundă cimitirul cu ghena de gunoi.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide