Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deținătorii locurilor de înhumare cărora le-a expirat concesiunea sunt așteptați la GCA

Gospodărirea Comunală a lansat o campanie de înnoire a contractelor de concesiune care au expirat. În acest sens, deținătorii locurilor de înhumare sunt rugați să intre în legalitate.

Deținătorii locurilor de înhumare cărora le-a expirat concesiunea sunt așteptați la GCA
Comentează 0

„Dorim să informăm deținătorii locurilor de înhumare aflate în cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea și Mureșel, cărora le-au expirat concesiunea, să se prezinte de urgență la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul de pe str. Poetului  nr. 1 sau calea Bodrogului nr. 1,  de luni până vineri, între orele 08:00-15:00, telefon 0257/272.117 sau 0257/281.161, în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere  cimitire/locuri de veci”, susține Tiberiu Ciul, directorul SC Gospodărirea Comunală SA.

De altfel, deținătorii locurilor de înhumare mai sunt informați că s-au amplasat un număr de 80 europubele noi  de 1,1 m³ în incinta cimitirelor Pomenirea, Eternitatea, Mureșel și Gai și sunt rugați să le și folosească. „Mai precis, resturile vegetale rezultate de pe morminte și din jurul acestora trebuie colectate şi duse către pubelele din cimitir. Colectarea deșeurilor se va face cu un autocompactor specializat deținut de către societate”, a ținut să precizeze Ciul.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite