Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cetăţean bulgar depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota judeţul Arad au depistat un cetățean bulgar care conducea un autoturism, în baza unui permis de conducere fals.

Cetăţean bulgar depistat la volanul unui autoturism  cu permis de conducere fals
Comentează 0

În data de 06.09.2018, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontiera, cetăţeanul bulgar Y.S., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul specific, tânărului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Marea Britanie.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Persoana în cauză a fost dusă la sediul instituției pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că aceasta nu deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a obţinut permisul de conducere de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, contra sumei de 1.000 de lire sterline, deoarece îi era necesar la locul de muncă.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda  permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite