Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai mare vânătoare de monștri în lacul Loch Ness. Se caută voluntari

Centrul Loch Ness, o atracție turistică, caută „vânători de monștri” pentru o cercetare la scară largă. Centrul va organiza o operațiune de căutare a monstrului din Loch Ness pe 26 și 27 august. Un antreprenor britanic a oferit recent o recompensă de 32.000 de dolari pentru dovada definitivă a existenței „monstrului din Loch Ness”, o creatură legendară, relatează Businenss Insider.

Cea mai mare vânătoare de monștri în lacul Loch Ness. Se caută voluntari
Comentează 0

Din anul 565 d.Hr., când s-a vorbit prima dată de „monstrul din Loch Ness”, au fost înregistrate peste o mie de observații ale fiarei legendare despre care se spune că pândește în apele lacului din Scoția, conform Registrului oficial de observare a monștrilor din Loch Ness.

Acum, Centrul Loch Ness, o atracție turistică și o expoziție dedicată creaturii mitice, organizeaă „cea mai mare căutare din ultimii 50 de ani” pentru a-l depista pe „monstrul” Nessie și are nevoie de ajutorul voluntarilor.

Alături de Loch Ness Exploration, care se descrie drept „o echipă de cercetare independentă și voluntară”, Centrul Loch Ness oferă publicului șansa de a se alătura echipei într-o „căutare captivantă” a șarpelui de mare legendar.

„Căutăm vânători de monștri în devenire care să fie implicați în weekendul 26-27 august, căutarea fiind cea mai mare de acest gen de când Biroul de Investigare a Loch Ness (LNIB) a studiat Lacul, în 1972”, a anunțat Centrul Loch Ness.

Citește continuarea pe: digi24.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite