Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Focuri de armă la o stână din Arad. Conflict între paznicii de vânătoare şi ciobani

Focuri de armă la o stână din Arad. Conflict între paznicii de vânătoare şi ciobani
Comentează 2

În cursul dimineţii de joi, la o stână de oi din judeţul Arad au fost trase mai multe focuri de armă. Paznicii fondului de vânătoare din localitatea Sintea Mare au tras mai multe focuri asupra unor câini ai ciobanilor de la stâna respectivă, împuşcând şi omorând mai multe patrupede. „Pe unul dintre câini l-au băgat în maşina lor, dar pe ceilalţi nu au mai apucat că au ajuns ciobanii la faţa locului. Cred că au fost împuşcaţi patru sau cinci câini. Au fost urmăriri ca în filme, cu maşinile, iar la un moment-dat paznicii de vânătoare şi-au abandonat maşina”, ne povesteşte unul dintre localnici.

Evenimentul s-a petrecut în cursul dimineţii de joi, în jurul orei 4. La primele ore a dimineţii poliţiştii arădeni au ajuns la faţa locului pentru a face cercetări. Deocamdată nu este clar motivul pentru care paznicii de vânătoare au deschis focul, însă anumite conflicte cu localnicii sunt de notorietate.

Reamintim că‚ în această zonă, paznicii de vânătoare au mai avut un conbflict cu un consilier local din Sintea Mare (Ciprian Ban) căruia i-ar fi fracturat nasul.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite