Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai geroasă noapte din această iarnă. MINUS 23 de grade Celsius

Noaptea care s-a încheiat a fost cea mai friguroasă din această iarnă, cea mai ridicată temperatură fiind de aproximativ MINUS 5 grade Celsius. În depresiuni intramontane, termomemtrele au coborât chhiar și sub 20 de grade Celsius. 

Cea mai geroasă noapte din această iarnă. MINUS 23 de grade Celsius
Comentează 0

Cea mai redusă temperatură a fost la Vârful Omu, MINUS 24 de grade Celsius, în timp ce la "polul frigului", în zona Miercurea Ciuc, termometrele au coborât până la MINUS 23 de grade Celsius, potrivit hartei temperaturilor, realizată de Administrația Națională de Meteorologie. Minus 23 de grade Celsius au fost noaptea trecută și la Muntele Mic, în zona lacului Cuntu Țarcu.

Imagine

Temperatura resimțită real a fost și mai mică, în special din cauza vântului care bate la înălțimi. Astfel, pe Vârful Omu temperatura "real feel" a fost de MINUS 27 de grade Celsius.

Cel mai cald a fost la Timișoara, unde termometrele au arătat "doar" minus 6 grade. În București, temperatura norcturnă a fost de minus 7 grade.

"Pana pe 20 ianuarie, vremea va fi extrem de rece mai ales noaptea, si dimineata va fi ger. In nord est si nord vest si centru, apoi in celelalte regiuni, vor fi minime sub -10 si se vor incadra intre -18 si -8 grade, cele mai scazute valori in depresiuni montane, estul Transilvaniei, cu -20. Temperaturile maxime vor fi negative, intre -10 si 0 grade, si ghetus local", a declarat, la Realitatea PLUS, meteorologul ANM Oana Catrina. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite