Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai frumoasă sală de sport din județ – inaugurată la Nadăș (FOTO)

Cea mai frumoasă sală de sport din județul Arad a fost inaugurată, astăzi, în satul Nadăș, comuna Tauț! Sala poartă numele lui Carmen Tocală, președinta Federației Române de Baschet, prezentă la inaugurare.

După doi ani de muncă intensă, copiii și cadrele didactice din Nadăș se pot bucura de acum de o sală de sport modernă și primitoare, datorită Asociației „Cetatea Voluntarilor”, Primăriei Tauț, Federației Române de Baschet și sponsorilor.

Cea mai frumoasă sală de sport din județ – inaugurată la Nadăș (FOTO)
Comentează 11

„Sunt recunoscător tuturor celor implicați în succesul acestui proiect! Copiii din satul Nadăș pot face sport într-o sală la standarde europene, datorită unei echipe extraordinare care s-a mobilizat în jurul acestui proiect. Felicitări Asociației «Cetatea Voluntarilor», dlui primar Florin Lela, Federației Române de Baschet, sponsorilor!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Carmen Tocală a vorbit despre importanța sportului în dezvoltarea sănătoasă a tinerelor generații : „Sunt onorată că sala de sport îmi poartă numele, colegii mei din Arad au susținut acest proiect. Sunt fericită să văd implicarea în sport și să constat că oamenii de bine înțeleg importanța sportului în educație, în sănătate, în integrare socială, în crearea de modele”.

„Este o sală care a întrecut așteptările tuturor, o sală de care vor beneficia atât copiii de la Nadăș, cât și copiii de la Tauț, pentru a se bucura cu toții de această sală modernă. În semn de recunoștință pentru implicarea sa, sala va purta numele doamnei Carmen Tocală, președinta Federației Române de Baschet. Îi mulțumim pentru tot și a fost o onoare să o avem astăzi pe dna președintă în comunitatea noastră”, a declarat Florin Lela, primarul comunei Tauț.

Asociația “Cetatea Voluntarilor” se află la al treilea obiectiv modernizat în satul Nadăș și pregătesc o nouă investiție, amenajarea unui loc de joacă.  Anamaria Popa, președinta Asociației “Cetatea Voluntarilor”, a declarat: “Mulțumim Federației Române de Baschet și tuturor sponsorilor cu ajutorul cărora acest vis a putut deveni realitate!”.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide