Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Cea mai bună prietenă a mea s-a căsătorit cu bărbatul care m-a violat"

Căpitanul Daniel Howard a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru viol. El şi-a atacat victima chiar în apartamentul în care locuia cu viitoarea mireasă, din Darlington. Totul s-a întâmplat în timp ce logodnica lui dormea într-o cameră alăturată.

Comentează 1

April Broadgate nu numai că nu a anulat nunta, dar s-a căsătorit cu el, cu doar trei săptămâni înainte de începerea procesului în care mirele era acuzat că i-a violat cea mai bună prietenă.  Atacul a avut loc în luna februarie a anului trecut, în apartamentul Howard comun cu logodnica aprilie Broadgate, 26, în Darlington.

Victima, o tânără de 26 de ani, care ar fi trebuit să fie domnişoara de onoare la nuntă, povesteşte că nu a mers la ceremonie de "frică să nu se întâmple din nou".

Ea le-a spus judecătorilor că violatorul a premeditat totul, şi că a încercat să-şi îi spună prietenei sale adevărul, dar n-a fost crezută: "I-am spus, în primul rând pentru a încerca să o protejez. Să nu afle în ziua nunţii ce s-a întâmplat şi cel mai probabil se va întâmpla din nou".

După ce a fost violată, femeia a ajuns singură la spital, iar asistentele au fost cele care au sesizat poliţia. Ea a mărturisit, pentru Daily Mirror,  că a fost abandonată de pritena sa exact atunci când ar fi avut cea mai mare nevoie de sprijinul ei"

Ea suferă de stres post-traumatic şi a trebuit să schimbe locul de muncă, şi din persoana plină de viaţă care iubea distracţia, a devenit una retrasă: Am călătorit prin toată Asia singură înainte de toate astea, acum mi-e frică să trăiesc la mine în ţară".

Howard, ofiţer în corpul medical al Armatei Regale Britanice, care a servit în Afganistan, a negat violul, însă instanţa l-a condamnat la şapte ani de închisoare. Mai mult, explicaţia pe care a dat-o că ADN-ul lui găsit în vaginul victimei s-a datora faptului că întâmplător ea a folosit "aceeaşi jucărite sexuală" ca şi el, a fost catalogată de judecători ca fiind "ridicolă" şi "insultătoare", relatează Daily Mail.

sursa: evz.ro

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite