Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce trebuie să faci pentru a plăti FACTURI MAI MICI la curent; care sunt ofertele valabile în judeţul Arad

Liberalizarea pieţei de electricitate vine, de la 1 ianuarie, cu scumpiri de până la 26%. Asta, în condiţiile în care furnizorii de energie electrică nu vor mai fi obligaţi să-şi vândă marfa la preţurile reglementate de ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementară în domeniul Energiei).

Ce trebuie să faci pentru a plăti FACTURI MAI MICI la curent; care sunt ofertele valabile în judeţul Arad
Comentează 0

Din păcate arădenii vor fi printre cei mai afectaţi consumatori, preţul pentru serviciul universal al Enel Distribuţie Banat, cel mai important furnizor din judeţ, urmând să crească cu... 26%. Asta, bineînţeles dacă nu aleg să cumpere curent de pe piaţa concurenţială sau să îşi schimbe furnizorul.

Liberalizarea pieţei de energie electrică pare să-i fi luat prin surprindere pe cei mai mulţi dintre români. Potrivit stirileprotv.ro, un sondaj realizat de Asociaţia Energia Inteligentă arăta că, la începutul lunii decembrie, peste 90% dintre consumatorii casnici de electricitate nu ştiau că piaţa va fi liberalizată de la 1 ianuarie.

Specialiştii îi sfătuiesc acum pe consumatori să încheie contracte pe piaţa concurenţială, pentru a beneficia de oferte mai avantajoase. De altfel, ANRE are pe site-ul propriu, www.anre.ro, un comparator de preţuri. Cei care intră aici au de ales dintre mai multe oferte, atât pentru serviciul universal, cât şi pentru piaţa concurenţială.

Intraţi AICI pentru a afla care sunt ofertele pentru SERVICIUL UNIVERSAL şi OFERTELE CONCURENŢIALE valabile în judeţul Arad.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să intraţi pe cele două link-uri şi să informaţiile solicitate, pentru ca ofertele să poată fi prezentate.

Foto: www.femmeactuelle.fr

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite