Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Undă verde pentru drumul Arad-Șiria-Pâncota-Buteni; ofertele se deschid în martie

După luni și luni în care au fost nevoiți să circule pe un drum plin de gropi și chiar cratere care apar la tot pasul, șoferii au parte de o veste bună din partea Consiliului Județean: s-a deblocat procedura pentru modernizarea drumului Arad-Șiria–Pâncota-Buteni!

Undă verde pentru drumul Arad-Șiria-Pâncota-Buteni; ofertele se deschid în martie
Comentează 1

„Ca urmare a insistențelor Consiliului Județean Arad, a președintelui Iustin Cionca și a vicepreședintelui Sergiu Bîlcea, la București a fost deblocată procedura pentru lucrările de modernizare a drumului județean Arad – Șiria – Pâncota - Buteni. Având în vedere valoarea lucrării (vă reamintim că 104 milioane lei + TVA a obținut Consiliul Județean Arad din fonduri europene pentru acest tronson de drum) se organizează o licitație europeană la care pot participa toți operatorii economici interesați din Uniunea Europeană”, susțin reprezentanții CJA. Deschiderea ofertelor se va face pe 28 martie, la ora 15.00, conform acelorași surse.

 „Șase luni de zile a blocat Guvernul modernizarea drumului Arad – Șiria – Pâncota - Buteni. Astăzi puteam deja lucra acolo, dar Guvernul a considerat că arădenii trebuie să circule printre gropi! Mă bucur că în cele din urmă insistența Consiliului Județean Arad, dezbaterile publice cu cetățenii afectați de starea drumului și profesionalismul celor care au realizat documentația pentru finanțarea din fonduri europene a acestei lucrări au dat rezultate. Este un succes al arădenilor în lupta cu instituțiile de la București, instituții care din păcate am constatat că nu sunt partenerii administrației arădene în dezvoltarea județului nostru!”, susține Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite