Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce spune Glad Varga după audierea viitorului ministru al Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului

Miniştrii noului Guvern sunt audiaţi, astăzi, de comisiile Parlamentului, urmând ca votul de învestitură să fie dat mâine, în cadrul unei şedinţe care va începe la ora 12. După audierea lui Ştefan Radu Oprea, cel care a fost propus să conducă Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, deputatul liberal arădean Glad Varga, vicepreşedintele Comisiei pentru antreprenoriat şi turism, susţine că speră într-un mandat productiv al viitorului ministru.

Ce spune Glad Varga după audierea viitorului ministru al Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului
Comentează 0

„Am participat la ședința comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor și Senatului, reunite pentru audierea ministrului propus pentru economie, antreprenoriat și turism, domnul Ștefan-Radu Oprea. Viziunea domniei sale, în concordanță cu Programul de guvernare adus în fața cetățenilor de noul Guvern, se înscrie în linia curentă de promovare a investițiilor, sprijinire a antreprenoriatului local și dezvoltarea durabilă a turismului, cu finanțare din PNRR și alte surse europene, ca Fondul de Modernizare.

Sper într-un mandat productiv al noului ministru și îl asigur de întreaga mea susținere pentru măsurile și politicile ce vor viza sprijinirea sectorului privat”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite