Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce se întâmplă cu femeia acuzată că și-a ucis copilul pe strada Abrud

Mama copilului de zece ani găsit decedat într-o locuinţă din municipiul Arad, cu răni produse prin înjunghiere, este acuzată de procurori de omor asupra unui membru de familie, după ce, iniţial, cercetările au avut loc in rem, scrie AGERPRES.

Ce se întâmplă cu femeia acuzată că și-a ucis copilul pe strada Abrud
Comentează 0

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat luni, pentru AGERPRES, că femeia, care a încercat să se sinucidă după ce ar fi comis omorul, a fost transferată la Spitalul de Psihiatrie.
„A fost continuată urmărirea penală, iar persoana în cauză a fost transferată la Psihiatrie pentru a se efectua expertiza psihiatrică, procedură care durează câteva zile. Deocamdată nu a fost posibilă audierea femeii, fiind în grija medicilor", a precizat Ruxandra Tarcea.

Oribila crimă a avut loc în a doua zi de Paști, pe Abrud dim Micălaca. Potrivit informațiilor de care dispunem, mama ar fi tăiat gâtul copilului, apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Intrați aici pentru mai multe informații: https://www.agerpres.ro/justitie/2020/04/27/arad-mama-copilului-de-9-ani-injunghiat-cu-cutitul-acuzata-de-omor-asupra-unui-membru-de-familie--493825

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite