Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce mesaj le transmite noul ministru de Interne polițiștilor de la Rutieră care se ascund pentru a prinde mai ușor contravenienții


Nu mai este niciun secret pentru nimeni că polițiștii de la Poliția Rutieră au și niște obiceiuri care nu sunt prea apreciate de șoferi. Nu, nu este vorba că aplică legea atunci când se impune, ci faptul că se ascund, își plasează mașinile după curbe, după colțul străzii și uneori chiar după vegetația de la marginea drumului, pentru a-i putea prinde mai ușor pe cei care calcă pe bec. Gurile rele spun că apelează la aceste stratageme pentru că au plan de amenzi, deși informația este infirmată, în mod oficial.

Ce mesaj le transmite noul ministru de Interne polițiștilor de la Rutieră care se ascund pentru a prinde mai ușor contravenienții
Comentează 0

Marcel Vela, noul ministru de Interne, le-a transmis acestora un mesaj în cadrul videoconferinței cu prefecții și cu reprezentanții structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care a avut loc astăzi. „Rog Poliția Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi și pietoni. Să fie la vedere. Oamenii să ne vadă prezenți în teren, să prevenim contravențiile”, a spus Marcel Vela.

În altă oridine de idei, acesta le-a spus celor prezenți că va depolitiza ministerul și le-a cerut să se considere dezlegați de orice obligații sau promisiuni făcute unor politicieni, partide sau cunoștințe care i-au ajutat să promoveze în funcții. „Sunteți Poliția Națională. Vă dezleg de orice obligație. Respectați legea”, a afirmat ministrul de Interne.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite