Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce e de fapt raportul lui Tudorel Toader, publicat la 21 de ore de la declarațiile ministrului

Raportul care a stat la baza cererii de revocare a șefei DNA Laura Codruța Kovesi, formulată joi de ministrul Justiției Tudorel Toader, a fost publicat vineri la ora 15.00. La 21 de ore după declarația lui Toader, care afirmase la momentul respectiv că documentul va fi imediat pe site-ul Ministerului Justiției. Raportul este de fapt exact evaluarea citită ”pe diagonală” de ministrul Justiției.

Ce e de fapt raportul lui Tudorel Toader, publicat la 21 de ore de la declarațiile ministrului
Comentează 2

Tudorel Toader a publicat raportul privind activitatea şefei DNA. Documentul este de fapt discursul ministrului Justiţiei de aseară.

Evaluarea începe cu prezentarea parţială a CV-ului său. Contactat de Realitatea TV, ministrul Justiţiei a întărit ideea că cele 36 de pagini publicate reprezintă raportul în baza căruia a cerut revocarea şefei DNA.

20 de ”capete de acuzare". În acest fel și-a argumentat ministrul Justiției decizia de a cere revocarea şefei DNA. În timp ce oficialii europeni și cei americani o laudă, Tudorel Toader a avut numai critici la adresa Laurei Codruța Kovesi. De la început și până la sfârșitul discursului, ministrul Justiției a acuzat-o pe șefa DNA că nu și-a făcut bine treaba, fără să scoată măcar o vorbă despre realizările Parchetului Anticorupție. 

Raportul a fost publicat vineri pe site-ul Ministerului Justiției și poate fi consultat AICI. 

Din cauza numărului mare de accesări, site-ul Ministerului Justiției este temporar nefuncțional, se anunță pe pagina oficială a ministerului.

Fișiere din articol:

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite