Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Senatorul Traian Igaș dă raportul asupra activității sale legislative în fața arădenilor

Senatorul Traian Igaș dă raportul asupra activității sale legislative în fața arădenilor
Comentează 2

La început de an senatorul liberal Constantin Traian Igaș ne prezintă raportul activității sale parlamentare. Senatorul arădean se află în top 10 la majoritatea indicatorilor care relevă felul în care un parlamentar și-a îndeplinit atribuțiile. Acești indicatori sunt pârghiile de control parlamentar: întrebări, interpelări, declarații politice și inițiative legislative.

“Statistica de final de an vine ca o dovadă a motivației mele în îndeplinirea atribuțiilor ce mi-au fost conferite de alegători prin votul lor. Am inițiat, individual sau împreună cu colegii, 44 de propuneri legislative, multe dintre ele pornind de la arădeni care au venit în audiență și mi-au solicitat sprijinul pe diverse probleme”, declară senatorul arădean, Constantin Traian Igaș.

În anul 2015, membrii grupului parlamentar al Partidului Național Liberal au depus 517 întrebări, 389 interpelări și 327 declarații politice.

Senatorul arădean și-a reluat activitatea la cabinetele parlamentare pentru audiențe. “Obișnuiesc să prezint un raport al activității mele la finalul fiecărei sesiuni parlamentare. La reluarea activității am centralizat datele referitoare la activitatea mea dar am avut și numeroase discuții cu cetățenii . De asemenea, am început să îmi creionez programul pentru începutul sesiunii. În acest sens pregătesc o inițiativă legislativă prin care propun reintroducerea gratuității unui set de analize medicale de care fiecare cetățean să beneficieze în luna în care s-a născut sau măcar în trimestrul aferent”, este de părere senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite