Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce destin vei avea, în funcţie de horoscop. Zodia care va cunoaşte un viitor măreţ

În timp ce semnul zodiacal sub care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta, el poate în acelaşi timp să îţi influenţeze şi viitorul. Poziţia planetelor îşi pune astfel amprenta nu numai asupra caracterului tău, ci şi asupra a ceea ce te aşteaptă în viitor.

Ce destin vei avea, în funcţie de horoscop. Zodia care va cunoaşte un viitor măreţ
Comentează 0

Ia-ţi inima în dinţi şi vezi ce îţi este scris în stele în funcţie de zodie!

Berbec

Plină de patos şi de foc, tu nu puteai să ai alt destin decât acela de conducător. Poate că nu vei ajunge preşedinte, dar cu siguranţă vei avea oameni în subordine la un moment dat. De asemenea, astrele ţi-au rezervat şi un loc cald de deschizătoare de drumuri: nu vei redescoperi America, dar ai şanse mari să fii tu prima care ia contact cu formele de viaţă din Univers. Oricum, în stele îţi este înscrisă o soartă măreaţă!

Taur

Planeta care guvernează una dintre cele mai rezistente zodii este Venus, zeiţa dragostei şi a frumuseţii din mitologia greacă. Tu nu îţi vei bate capul în viaţă cu aventuri intense sau cu peripeţii periculoase precum nativii din Berbec: astrele ţi-au rezervat un destin mai prietenos cu firea ta amatoare de plăceri şi de lux. Vei excela în viaţa de familie, vei fi fericită în căsnicie şi vei trăi o viaţă lungă şi îmbelşugată, înconjurată de copii cu bujori în obrăjori şi de un soţ care te va adora şi pe tine, şi felurile tale de mâncare delicioase.

Rac

Firea ta caldă, sensibilă şi protectoare a fost onorată de astre cu un destin care se va centra în jurul familiei şi al noţiunii de acasă! Te vei simţi împlinită cu adevărat abia când vei deveni mamă, pentru că aceasta este menirea ta pe acest pământ. Nici nu mai contează dacă te vei bucura de un prichindel năstruşnic sau de mai mulţi, vei fi la fel de protectoare şi de grijulie. Mai mult, copiilor tăi le este scris în stele să devină importanţi, iar succesul lor îţi va fi datorat în mare parte ţie.

Leu

Astrele ţi-au pregătit un destin de vedetă. Nu ne-am mira dacă ai reuşi să cucereşti şi Hollywoodul, deoarece ai puterea, şarmul şi strălucirea unui adevărat star de cinema. Nu îţi face griji dacă actoria nu te atrage, pentru că viitorul tău fastuos nu este legat de o profesie în particular. Dimpotrivă, soarta va avea grijă să te propulseze în centrul atenţiei, orice responsabilităţi ţi-ai alege. Vei avea o viaţă demnă de regina junglei!

Fecioară

Practică, extrem de inteligentă şi uşor perfecţionistă, nativa din Fecioară are „pile” la astre, care i-au decis un destin măreţ din punct de vedere profesional. Deşi vei fi împlinită şi în viaţa personală, intelectul tău dezvoltat nu îţi va permite să te culci pe o ureche lângă prinţul tău din poveşti, ci te va împinge de la spate să realizezi ceva cu adevărat extraordinar în viaţă. Dată fiind pasiunea ta pentru medicină, este foarte probabil să descoperi leacul împotriva cancerului sau al unei boli mortale. Ne punem nădejdea în tine!

Balanţă

Frumoasă, rafinată şi elegantă, tu eşti o zodie a cărei viaţă este împlinită alături de un partener care să te aprecieze la adevărata ta valoare. Astrele îţi promit un viitor strălucit în căsnicie, alături de un soţ respectabil, care îţi va aduce în dar tot ceea ce ai visat. Mai mult, acesta îţi va înlesni şi valorificarea celor mai de preţ calităţi ale tale: diplomaţia, dragostea pentru pace, mintea strălucită. Sunt şanse mari ca partenerul tău să ocupe o poziţie înaltă în viaţa politică, iar tu să fii puterea care îl susţine de la spate!

Scorpion

Astrele ţi-au rezervat un destin de conducător! Nu vei fi un lider în sensul tradiţional al cuvântului, ci un formator de opinii, poate chiar o autoritate spirituală, dat fiind misticismul care guvernează zodia ta! Eşti semnul astrologic pe care toată lumea îşi doreşte să îl copieze, aşa că nu e de mirare că te vor urma oriunde. Îţi este scris în stele că vei avea un rol extrem de important de jucat în viitorul omenirii, aşa că pregăteşte-te de pe acum!

Săgetător

Tu nu eşti doar cea mai atrăgătoare femeie a zodiacului, ci şi una dintre cele mai active! Tocmai de aceea, astrele ţi-au rezervat un destin de exploratoare şi de călătoare: cel mai probabil, vei cunoaşte o parte mai profundă din lume decât muritorii de rând. Nu ne referim doar la faptul că vei avea parte de unele dintre cele mai fabuloase vacanţe, ci şi că vei lua contact cu credinţe şi culturi intangibile omului de rând.

Capricorn

Ţie îţi este rezervat un viitor strălucit în ierarhia socială! Ambiţia şi puterea sunt concepte care îţi vor guverna viaţa şi te vor conduce spre cele mai înalte sfere. Este posibil să ocupi o funcţie politică înaltă sau să acumulezi o avere considerabilă. Te numeri printre cele mai norocoase zodii, aşa că vei avea parte de o căsnicie împlinită, deşi va trebui să te confrunţi adesea cu gelozia sau sentimentul de inferioritate al soţului tău.

Vărsător

Tu eşti o vizionară, un suflet neobosit care va lupta perpetuu pentru un viitor mai bun al umanităţii. Destinul care te aşteaptă nu este unul uşor, dar, dacă vei avea ambiţia de a-l urma, vei păşi pe o cale care va asigura progresul umanităţii. Poţi să devii un misionar respectat care să îşi trăiască cea mai mare parte a vieţii într-o altă ţară sau să conduci un ONG respectat pe plan naţional. Oricum ar fi, nu vei fi liniştită până ce nu vei schimba în bine măcar cartierul în care trăieşti.

Peşti

Destinul care te aşteaptă este unul strălucitor, atât timp cât vei avea tăria de a-l urma! Cel mai probabil, tu vei cunoaşte gloria într-o carieră de artistă: cântăreaţă, actriţă, pictoriţă sau scriitoare. Dacă cineva poate da naştere viitoarei opere capitale a omenirii, tu eşti aceea! Îţi vei dedica o parte importantă a vieţii activităţilor filantropice, care vor rezona cu firea ta miloasă. Singura parte negativă: până când vei întâlni fericirea, vei cunoaşte mai multe iubiri care te vor face să suferi.

Sursa realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite