Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CCIA Arad la „Forumul Cameral Trilateral”

Delegatia Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad a participat miercuri, 23 octombrie 2015, la „Forumul Cameral Trilateral” organizat la  Centrul de Afaceri Maghiar-Roman al Camerei de Comert si Industrie a judetului Békés.

 CCIA Arad la „Forumul Cameral Trilateral”
Comentează 1

Din delegatia aradeana a facut parte presedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, directorul general Tiberiu Ciul, membru in Colegiul de conducere al CCIA ARAD Aurel Ionescu si responsabilul de relatii externe Andrea Kranowszky Nagy. In cadrul forumului au mai participat  Camerele de Comert si Industrie a judetelor Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Timis, Camera de Comert si Industrie Bratislava, Kosice, Camera de Comert si Industrie a judetului Békés si Sectiunea Maghiara – Romana al Camerei de Comert si Industrie Ungara.

In cadrul intalnirii au fost dezbatute posibilitatile de colaborare bilaterale între camerele de comert si participarea la proiecte comune transfrontaliere. De asemenea, au fost aduse in discutie si oportunitati de sprijinire a mediului de afaceri din regiunea trilaterala Ungaria-Romania-Slovacia. Multumim partenerilor de la Camerei de Comert si Industrie a judetului Békés, precum si tuturor participantilor din celelalte judete si regiuni pentru implicare si dezvoltare de solutii pentru cooperari in sustinerea mediului de afaceri”, a declarat Gheorghe Seculici, presedintele CCIA Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite