Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cazul care a şocat medicii din întreaga lume! Cum arată bărbatul care nu a dormit de 40 de ani!

Cazul care a şocat medicii din întreaga lume! Cum arată bărbatul care nu a dormit de 40 de ani!
Comentează 0

Orice persoană, din orice colţ al lumii, simte o frustrare acută atunci când se confruntă cu o insomnie, însă pentru un bărbat din provincia Quang Nam, Vietnam, tulburările de somn nu reprezintă nicio problemă, mai ales că nu a dormit de 40 ani.

Thai Ngoc, cunoscut ca Hai Ngoc, a mărturisit că nu a mai reuşit să închidă nici măcar un ochi după ce într-o noapte, în anul 1973, a făcut febră puternică. Totuşi, incapacitatea sa de a dormi nu i-a afectat sănătatea ori activitatea zilnică, fapt ce a uimit medicii.

"Nu ştiu dacă insomnia mi-a afectat sau nu starea de sănătate, însă deocamdată mă simt bine şi încă am putere ca să muncesc la fel ca orice altă persoană. Am încercat să iau somnifere ca să dorm, am urmat şi tratamente naturiste, însă nimic nu funcţionează. Reuşesc să adorm doar câteva minute.", a mărturisit acesta.

Thai Ngoc nu a mai dormit de peste 14.600 de nopţi, însă munceşte la fel de mult ca pe vremea când se odihnea bine. Ba mai mult, zilnic îşi lucrează terenurile agricole, iar noaptea le păzeşte, pentru a evita furturile.

sursa: a1.ro

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite