Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caz terifiant în Vâlcea! Ce a găsit o familie în cavou, la 21 de ani de la înmormântarea unei tinere

Poveste terifianta in judetul Valcea. La 21 de ani de la moartea unei fetite care ar fi avut SIDA, rudele au descoperit ca sicriul este gol. Totul a iesit la iveala cand membrii familiei au vrut sa il ingroape pe tatal copilei decedat acum.

Caz terifiant în Vâlcea! Ce a găsit o familie în cavou, la 21 de ani de la înmormântarea unei tinere
Comentează 0

Cea mai mica fata a familiei Dumitrascu, din judetul Valcea, a murit in urma cu 21 de ani. Fata ar fi decedat la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Cand s-a dus sa isi ia copila acasa, tatal fetei ar primit sicriu sigilat si i s-a spus sa nu il desfaca pentru ca era bolnava de SIDA.

Acum, barbatul si-a dorit sa fie ingropat langa fiica lui, insa cand au deschis sicriul, rudele nu au gasit nimic. „Sosete, lenjerie intima de femei, o panza intinsa si doi papuci, atat a fost in sicriu. Nicio bucatica de os…”, a declarat o ruda a familiei, potrivit bzi.ro. Oamenii au alertat procuratura si se gandesc la toate variantele posibile. Rudele spun ca fata s-ar putea sa traiasca si sa fie in strainatate, mai ales ca in acea perioada in comuna au mers mai multi straini care voiau sa adopte copii.

Socat de cele intamplate, Florin, fratele cel mai mare acum in varsta de 30 de ani, este convins ca sora lui nu a fost bolnava si nu a murit. ” Boala” fetei ar fi fost doar un pretext pentru ca ea sa fie scoasa din tara prin intermediul unei retele de trafic de copii. Barbatul a gasit in casa o hartie veche de 28 de ani din care rezulta ca si el avea SIDA.

Florin Dumitrascu, fratele lui Flori: „Habar n-am avut… Acuma am ramas socat cand am vazut! Pai, eu nu mai existam demult daca aveam SIDA. Nu am luat niciun tratament in viata mea.”

Politistii au cerut o fotografie de-a fetei. Vor sa o proceseze pe calculator si sa incerce sa afle cum arata acum, ca sa fie data in urmarire.

Cititi mai mult AICI. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite