Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au dat-o pe înmormântare, dar de fapt au fost cu galeria la Cluj. Macabru, haios şi incredibil...la Victoria Zăbrani

Minciuna are picioare scurte. Aşa s-ar caracteriza ultimele evenimente din viaţa echipei Victoria Zăbrani. Conform victoria-zabrani.ro, conducerea echipei a renunţat la serviciile fraţilor Caba, dintr-o cauză atât macabră, incredibilă, cât şi de-a dreptul haioasă.

Au dat-o pe înmormântare, dar de fapt au fost cu galeria la Cluj. Macabru, haios şi incredibil...la Victoria Zăbrani
Comentează 1

Iată ce se arată pe site-ul amintit: 

"Înaintea deplasării de la Sântana fraţii Caba s-a prezentat la preşedintele clubului spunându-i că au o problemă: Avem un deces în familie şi sâmbătă nu putem să venim la joc la Sîntana pentru că trebuie să mergem la înmormântarea unui verişor de-al nostru din Buteni…Pentru un moment preşedintele a avut o ezitare fiind un moment mai delicat pentru cei doi tineri apoi a încercat să afle la ce oră este înmormântarea ca să trimită acolo o maşină să-i poată aduce la meci…Refuzul categoric a venit din partea celor doi argumentând că înmormântarea este la ora 15:00, apoi vor fi şi obosiţi şi trebuie să rămână împreună cu familia acolo…

Înţelegând momentul prin care chipurile trec cei doi exprimându-şi regretul prin care cei doi sportivi trec a acceptat situaţia…Însă marea le-a fost surpriza când încercând să trimită o coroană din partea clubului să afle că de fapt la Buteni nu este nici o înmormântare în acea zi de Sâmbătă ??? conducerea fiind pusă într-o situaţie jenantă din cauza unei minciuni a doi nesimţiţi pe care îi credeai şi sportivi…Apoi a început să apară şi adevăratul motiv al neprezenţei celor doi la Sîntana: Deplasarea cu galeria UTA –ei la Cluj !!! – Ei ne-a fost dat să o vedem şi pe asta. În loc să fie pe teren la Sîntana au preferat galeria UTA-ei !!! 

Bravo fraţi Caba din galeria UTA-ei vă luaţi bani nu de la clubul unde aveţi contracte să vă fie ruşine sau poate v-aţi găsit locul în sfârşit, pentru că la clubul din Zăbrani nu mai aveţi ce căuta!!!"

Consiliul de administraţie al Clubului sportiv Victoria Zăbrani întrunit în şedinţă de urgenţă a penalizat cu 1000 lei sportivii Caba Raul şi Caba Cristian, exlcuzându-i în acelaşi timp din activitatea competiţională.

sursa foto: victoria-zabrani.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite