Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câteodată ajută și bătaia la fund

Câteodată ajută și bătaia la fund
Comentează 0

Nori negri s-au abătutut, mai ales după jocul ( nu neapărat înfrângerea suferită cu Farul) peste mințile celor care iubesc UTA. Sute de comentarii pline de frustrare apărute pe rețele de socializare precum și în presă, mii de săgeți pline cu venin s-au îndreptat înspre modul de abordare a ulitimelor meciuri disputate de Bătrâna noastră Doamnă.

Nu știu dacă ele au fost traduse celor din echipă celor ce nu cunosc limba română în profunzime, cert este că în partida cu CFR de luni seara s-a produs ” schimbarea la față”.

Întrebarea mea , și sunt convins că nu numai a mea, este : -Dar de ce așa târziu? Să fi ajuns cuțitul la os?

Adevărul este că această ” bătaie la fund” a fost folositoare. Iacob s-a trezit și și-a adus aminte că la puțin timp de la venirea lui la UTA era propus pentru Naționala României, Stahl și-a reamintit că a crescut aici la Arad în spiritul UTA-ei , iar Benga a demonstrat încă odată, fără să mai fie nevoie că este izvorul de energie pentru coechipierii lui, că este ”înțeleptul” care încearcă să stingă conflictele iscate în teren, că este jucătorul cu mintea cea mai limpede al lui Poenaru.

Mi-aduc aminte de prietenul meu Gheorghe Borugă , cel care a devenit celebru când a fost fotografiat conducând antrenamentele UTA-ei de-atunci, cu bățul în mână. De fapt el avea” bețe” și-n analizele lui, în sfaturile lui , atunci când era nevoie.

Desigur, vremurile au înaintat , dar zicala precum ” Bătaia e ruptă din Rai parcă rămâne valabilă și astăzi.

Revenind la ziele noastre, sperăm ca ” bătaia”, muștruluiala, amenințărirele sau tot ce s-a transmis înaintea meciului cu CFR să-și mențină efectul și eficacitatea și-n partida cu FCSB.

Să dea Domnul!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite