Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfințită, în prezența a peste 50.000 de credincioși

Catedrala Mântuirii Neamului este sfințită duminică. Peste 50.000 de persoane participă la slujba de sfințire, inclusiv mii de invitați oficiali. 

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfințită, în prezența a peste 50.000 de credincioși
Comentează 0

Catedrala Mântuirii Neamului este sfințită duminică. Oamenii asistă la ceremonie esplanada din faţa catedralei. Ei pot urmări slujba pe ecranele special montate. În timpul Sfintei Liturghii au acces în catedrală doar cei 2.000 de invitaţi oficiali. Slujba este oficiată de către Patriarhul Daniel, alături de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului.

UPDATE: Primierul Viorica Dăncilă a afimat, la plecarea de la Catedrala Mântuirii Neamului, că lăcașul de cult este un monument cu care orice român trebuie să se mândrească.

”Este realizarea românilor și a României. Un monument cu care ne putem mândri. Nu este mândria mea ca și prim-ministru, este mândria pe care trebuie să o portă în suflet orice român”, a precizat premierul României.

Întrebată când vom avea astfel de investiții în spitale, Viorica Dăncilă a spus: ”Este un moment deosebit, haideți să vorbim doar despre acesta”. 

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite