Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incidente la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. Un fost preot ar fi încercat să își dea foc

Incidente la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului! Din cauza emoțiilor și a frigului, aproximativ 30 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Iar un fost preot a încercat să își dea foc în apropierea Catedralei.

Incidente la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. Un fost preot ar fi încercat să își dea foc
Comentează 0

Bărbatul și-ar fi dat foc la geacă. Autoritățile au intervenit, iar bărbatul a fost transportat la Secția 17 de Poliție.

Acolo el ar fi primit ingrijiri medicale, dar nu a dorit să fie transportat la spital.

Surse spun că ar fi vorba de un fost preot și nu se știe motivul pentru care a recurs la acest gest.

"Referitor la informația conform căreia un preot și-ar fi dat foc, facem precizarea că în incinta Catedralei, cât și în curtea acesteia nicio persoană nu a recurs la acest gest. Referitor la persoana autoincendiată, se pare că a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care și-a scos geaca și a incendiat. Însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauza a fost condusă la secția de poliție, unde s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale, persoana a refuzat transportul la spital", transmite ISU.

30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre aceștia doi au fost transportați la spital. Este vorba de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care avea deja probleme medicale.

Cealaltă persoană care a ajuns la spital este o femeie 33 de ani, care a suferit câteva răni minore după ce a căzut.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite