Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cât de parşivi sunt oamenii, în funcţie de zodie

Cât de parşivi sunt oamenii, în funcţie de zodie
Comentează 1

Top 5 cele mai parșive zodii
Gemeni
Gemenii sunt cei mai parşivi oameni din zodiac. Duplicitari, iubitori de intrigi şi mitomani prin excelenţă, nativii din gemeni sunt firi complicate şi complexe, care adesea vor să epateze prin inteligenţă, deci ar face orice să obţină ce vor.

Balanţă
Balanţele pot fi foarte parşive, datorită celor două talere din zodia lor. Într-un moment îţi sunt cel mai bun prieten, în celălalt, te trădează zâmbind, ceea ce îi face destul de periculoşi. Cu toate acestea, odată ce le-ai câştigat încrederea, nu se vor mai complica cu intrigile şi răutăţile, deoarece când iubesc, o fac din toată inima.

Capricorn
Capricornii sunt destul de parşivi atunci când au un scop ascuns, despre care nu vor să afle nimeni. Pentru că sunt inteligenţi şi abili, nativii acestei zodii nu se sfiesc să înşele şi să calce peste cadavre pentru a obţine ce vor. În general, aleg calea cea mai scurtă şi uşoară, pentru că sunt leneşi.

Scorpion
Scorpionii sunt foarte parşivi, reuşind să păcălească adesea oameni să facă ce vor ei. Manipulatori şi adesea puţin răutăcioi când vine vorba de bârfe, scorpionii îţi pot face probleme dacă îţi plac oamenii sinceri şi direcţi. Nu ştii niciodată ce le poate pielea şi ce îşi doresc în secret.

Rac
Racii sunt destul de parşivi când au un interes ascuns, secret. Pot recurge la resurse nebănuite să-şi vadă planurile şi obiectivele îndeplinite şi pot fi periculoşi dacă i-ai jignit vreodată. Vor ţine minte şi se vor răzbuna cumva, prin şiretlicuri.

Cât de parșivi sunt ceilalți nativi ai zodiacului
Berbec
Berbecii sunt incapabili să fie parşivi. Sunt prea sinceri şi dintr-o bucată ca să se preteze la asemenea obiceiuri. Un berbec o să fie mai degrabă grosolan, sau nesimţit în sinceritatea lui, decât parşiv. Pur şi simplu le lipseşte gena pentru un caracter duplicitar.

Taur
Taurii pot fi parşivi foarte rar, atunci când se simt obligaţi să mintă. Pentru că au o oarecare lipsă de statornicie, taurii riscă să înşele, sau să facă gafe, pe care le repară prin acoperirea faptelor. Nu le iese foarte bine.

Leu
Leii sunt destul de direcţi şi nu prea se obosesc să fie parşivi. Obinuiţi să fie adoraţi sau urâţi, leii nu-şi pierd timpul cu persoanele care le ignoră strălucirea. Le place să fie în lumina reflectoarelor, nu în spatele camerelor, aşa că această trăsătură de caracter nu li se potriveşte.

Fecioară
Nativii din fecioară sunt destul de stabili emoţional şi calculaţi, pragmatici, astfel că pot fi praşivi numai dacă se simt forţaţi de împrejurări. Nu se dau în vânt după bârfe şi intrigi, aşa că eşti în siguranţă.

Săgetător
Săgetătorii sunt relativ sinceri şi deschişi şi nu prea îi caracterizează parşivenia. Pentru că le place ca oamenii să fie direcţi şi eficienţi, săgetătorii nu îşi complică viaţa cu intrigi şi scheme complicate pentru a obţine un rezultat.

Vărsător
Vărsătorii par adesea capabili de înşelătorii, dar, de fapt, nativii acestei zodii au o natură iubitoare, dornică de apreciere şi admiraţie. Cum visează mereu să fie acceptaţi şi iubiţi, pot deveni adesea dependenţi de afecţiune şi pot face eforturi mari pentru a obţine acest lucru.

Peşti
Nativii zodiei peşti sunt rar parşivi, pentru că sunt nişte firi sensibile. Dar atunci când sunt puşi pe fapte rele, nimic nu le stă în cale şi reuşesc să păcălească chiar şi pe cei mai prevăzători oameni, tocmai pentru că în general nu se pretează la măgării.

sursa: a1.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite