Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Castingul județean pentru participarea tinerelor la Faza Regională și Națională care are ca miză reprezentarea României la concursurile internaționale

 Castingul județean pentru participarea tinerelor la Faza Regională și Națională care are ca miză reprezentarea României la concursurile internaționale
Comentează 0

Pregătirile pentru selecția județeană a proiectului Filon de România au intrat în linie dreaptă. La casting sunt așteptate tinere cu vârsta între 14 și 26 de ani și cu înălțimea minimă de 1,65 m și maximă de 1,83 m.

 Joi va avea loc la Arad Castingul Județean pentru participarea tinerelor arădence  la Faza Regională și Națională care are ca miză reprezentarea României la concursurile internaționale: Miss Supranational 2024; Miss Intercontinental 2023; Top Model of the World 2023; The Miss Globe 2023; Miss Aura International 2024.

Locația evenimentului este Sala Marii Uniri (Palatul Comitatului), Bulevardul Revolutiei nr 81 Arad, în data de 30 martie, începând cu orele 16:00.

Membrii juriului vor fi personalități arădene din domeniul mass-media, artistic, social și educație: Bogdan Costea, Nicoleta Pavel, Cristina Pasc, Ioana Hotăran, Ancuța Ciortea, Lorena Larisa Blaga, Mădălina Boroneanț, Lavinia Ichim, iar președintele juriului va fi Adela Czebely, iar reprezentanții juriului național vor fi Bianca Tirsin și Marius Seceleanu - fondatorul proiectului.

Castingul județean este coordonat de Asociația Angels Organization și Comitetul Organizatoric Miss Arad, fiind sprijinit de Consiliul Județean Arad și susținut de RE/MAX Dynamic, Tv Arad și Hotel President Arad. Organizatorul concursului “FILONUL” este Asociația Clubul Rotary Valea Prahovei din Bușteni.

Tinuta tinerelor pentru casting trebuie să fie compusă din: top, fusta/ pantalon scurt, pantofi cu toc, machiaj natural și având fișa de casting completată și semnata de unul din părinți (doar pentru concurentele minore) ce se poate descărca de la adresa: https://www.filonul.ro/fisa-casting-date-personale. Fetele majore vor avea posibilitatea de a completa fișa de casting înainte de eveniment.

 Informații suplimentare se pot obține la număr de telefon: 0742531043.


Regulamentul este afisat AICI: www.filonul.ro .

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite