Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Casa de modă ELLIS - 30

Casa de modă ELLIS - 30
Comentează 0

Casa de modă „ELLIS“ a marcat la Arad cei 30 de ani de la înființare printr-un spectacol cu totul deosebit. Este vorba despre evenimentul aniversar „Ellis - o modă pentru o viață”, ce a avut loc luni, 20 februarie, în sala de concerte a Palatului Cultural, începând cu ora 19:00. Primăria Municipiului Arad  a fost partener al evenimentului, prin punerea la dispoziție a sălii Palatului Cultural și prin asigurarea sonorizării evenimentului.

Spectacolul a surprins momentele relevante și totodată emoționante din istoria casei „ELLIS“, redate prin scurte filmulețe ce au rulat pe ecranele amplasate în sală. Cu aceeași ocazie a avut loc și o prezentare de modă cu piese „best off” din colecțiile „ELLIS“, etalate de 30 de femei frumoase, multe dintre ele fiind tinerele care au prezentat de-a lungul timpului creațiile casei de modă arădene.

Gazda serii a fost Andreea Marin, iar invitatul special interpretul Aurelian Temișan.

La spectacolul aniversar au participat aproximativ 400 de invitați, personalități ale vieții culturale, artistice, sportive, politice, oameni de afaceri, marea majoritate colaboratori ai brand-ului „ELLIS“, reprezentanți ai mass-media centrală și locală.

„Întotdeauna am considerat că cei care au lăsat urme în activitatea lor și au făcut ceva, dar mai ales au dus numele Aradului peste tot în țară și în străinătate, trebuie apreciați și promovați. Este și motivul pentru care suntem alături de doamna Eli Lăslean și de casa de modă «ELLIS>», iar luni am sărbătorit împreună cei 30 de ani de când au făcut pionierat în acest domeniu, atât în Arad cât și în România.  Îi mulțumesc doamnei Eli Lăslean pentru contribuția la promovarea imaginii orașului nostru și o felicit pentru acest frumos parcurs, a declarat primarul Călin Bibarț.

„Eu sunt foarte fericită de faptul că am reușit să fiu ambasadoarea Aradului în domeniul modei, timp de 30 de ani. Mă bucur că am reușit să fac fericite femeile care ne-au ales și sper ca povestea «ELLIS» care a început aici, la Arad într-o sală de sport, să inspire tinerii care doresc să își construiască o carieră în lumea modei. Sufletul meu este aici, la Arad, unde a început povestea «ELLIS» și de aceea am vrut să sărbătoresc alături de arădeni acest succes, a declarat designerul arădean Eli Lăslean.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide