Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cărți de colorat cu tematică religioasă pentru copiii de la Grădinița „Piticot”

Pentru copiii de la Grădinița „Piticot”, ziua de astăzi a însemnat un moment de bucurie. Celor mici le-a fost prezentată Cartea de colorat „Patimile Domnului”, lucrare ce promovează în sine valențele educativ-artistice și didactic-cathetice ale Postului Mare în viața copiilor preșcolari și școlari.

Cărți de colorat cu tematică religioasă pentru copiii de la Grădinița „Piticot”
Comentează 0

Prin implicarea prof. Monica Rășinar, director al Grădiniței PP „Piticot” din Arad, precum și a prof. înv. preșcolar Amalia Bonchiș, fiecare copil din unitatea preșcolară a primit în dar din partea Arhiepiscopiei Aradului câte un exemplar din Cartea de colorat „Patimile Domnului”. Cartea de colorat, având autoare pe artista Angela Hanc și dedicată Anului Omagial în Patriarhia Română, s-a tipărit cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

Cartea de colorat (tipărită în Editura Arhiepiscopiei) urmărește stimularea creativității artistice prin arte vizuale și formarea de abilități practice, oferindu-le copiilor mai multe scene tipice/clasice Săptămânii Patimilor din Postul Mare, imagini care-i ajută pe preșcolari și pe școlarii primelor clase primare să cultive interesul pentru carte, pentru desen, dar și să recunoască/cunoască scenele semnificativ-dramatice mântuitoare ale pătimirii Dumnezeului-Om, Iisus Hristos.

Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite