Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care sunt măsurile luate în parcurile arădene

Care sunt măsurile luate în parcurile arădene
Comentează 0

Odată cu trecerea țării noastre de la starea de urgență la cea de alertă, măsurile restrictive cu privire la libera circulație s-au relaxat. În județul nostru, conform deciziei luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Arad, arădenii se pot plimba prin parcuri, însă trebuie să respecte o serie de reguli. O astfel de măsură este și cea a păstrării restricțiilor în ceea ce privește închiderea spațiilor de joacă pentru copii. În parcul "Mihai Eminescu" accesul este interzis la mobilierul stradal care este destinat șahului. De asemenea, pe bănci nu vor putea sta mai mult de două persoane, cu excepția membrilor de familie. 


Art. 4. (1) Se redeschid toate parcurile publice din județul Arad cu excepția zonei din parcul ,,Mihai Eminescu” din municipiul Arad în care se află amplasat mobilierul urban destinat jocurilor de șah, table, remi etc.

            (2) Pe perioada stării de alertă, locurile de joacă pentru copii situate în incinta parcurilor rămân închise. 

Art. 5. Pe perioada stării de alertă, se interzice așezarea pe băncile amplasate pe domeniul public a mai mult de două persoane/bancă, cu excepția cazurilor în care persoanele fac parte din aceeași familie.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite