Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care sunt localitățile din județ afectate de coronavirus

Doctorul Horea Timiș, directorul DSP Arad, a prezentat, ieri seara, la emisiunea Ghilea Show difuzată la TV Arad, localitățile din județ afectate de coronavirus. Astfel, pe lângă focarele apărute deja la Sâmbăteni, Seleuș, Ghioroc, Bocsig și Gurahonț, boala a apărut în numeroase alte unități administrativ teritoriale, dar și în Zona Industrială. În ceea ce privește pacienții, aceștia sunt tratați în momentul de față la Spitalul TBC la Municipal și la Spitalul Orășenesc Ineu.

Care sunt localitățile din județ afectate de coronavirus
Comentează 2

Directorul Horea Timiș susține că în ultimul timp media zilnică a confirmărilor în județ este de 20-30.

Dacă la Sâmbăteni sunt 44 de pacienți pozitivi, potrivit celor declarate de Horea Timiș, municipiul are 50 de cazuri, câte 16 cazuri sunt la Gurahonț și Bonțești, șapte cazuri la Cil, patru la Sântana, două la Pecica, câte un caz la Horia, Sintea Mare, Târnova, Ineu, Felnac, Iermata, Petriș, Șeitin, Chișineu-Criș, Macea, Șiria, Curtici, Zărand; Păuliș, Beliu, Pleșcuța, Dorobanți, Semlac, Vârfurile, Brazi, Livada și Cărand. Coronavirusul a ajuns însă și la Covăsânț, iar la un moment dat au fost înregistrate cazuri și la Lipova.

Referindu-se la Seleuș și Sâmbăteni, Horea Timiș susține că aici s-a ajuns într-o zonă de platou, iar la Pâncota focarul este în evoluție.

În ceea ce privește Zona Industrială, potrivit DSP, ieri erau afectate trei companii, fiecare înregistrând câte două cazuri.

Foto: profit.ro

Citiți și: https://www.arq.ro/noi-focare-de-covid-19-in-judet-o-nunta-de-la-seleus-a-trimis-virusul-si-la-pancota/35390

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite