Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noi focare de COVID-19 în județ; o nuntă de la Seleuș a trimis virusul și la Pâncota

Noi focare noi de COVID-19 au fost descoperite de autorităţile sanitare arădene. Unul dintre acestea este într-un centru de îngrijiri paliative aflat la Ghioroc, scrie agerpres.ro.

Noi focare de COVID-19 în județ; o nuntă de la Seleuș a trimis virusul și la Pâncota
Comentează 0

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, Horea Timiş, a declarat, astăzi, pentru AGERPRES, că la Centrul de îngrijiri paliative din Ghioroc sunt zece persoane testate pozitiv, până în prezent, însă testarea personalului şi a beneficiarilor continuă.
Au fost mai fost descoperite focare la Gurahonţ şi Bocsig, fiecare cu peste 25 de persoane infectate până în prezent, iar „un focar este în curs de constituire în localitatea Pâncota", potrivit sursei citate. De altfel, focarele nou apărute se alătură celor descoperite în ultimele săptămâni la Sâmbăteni și Seleuș.

Intrați AICI pentru detalii.

Nuntă buclucașă

În ceea ce privește „focarul în curs de constituire de la Pâncota” localnicii spun că boala a ajuns în oraș de la Seleuș, comună greu încercată din cauza COVID-19. Se pare că mai mulți pâncotani ar fi participat la o nuntă, nuntă care a ar fi contribuit la răspândirea bolii și în Seleuș.

Vă reamintim că primarul, viceprimarul și șapte angajați ai Primăriei Seleuș au fost confirmați cu COVID-19.

Bocsiganii vor rectificare

Mai trebuie spus că potrivit reprezentanților Primăriei Bocsig, numărul cazurilor din comună ar fi mult mai mic. „A apărut în presă o știre eronată, prin care se declară faptul că sunt peste 25 de cazuri de persoane pozitive în Comuna Bocsig. În realitate, din informațiile pe care le deținem, există un număr de 4 cazuri confirmate în Bocsig și facem diligențele necesare pentru ca DSP Arad să emită un comunicat pentru rectificarea acestor informații.
Doamne-ajută să nu mai apară cazuri noi și multă sănătate celor bolnavi!”
, scrie pe pagina de Facebook a Primăriei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite