Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care este programul Familiei Regale de Crăciun și Anul Nou

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Casa Regală, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort se vor afla la Castelul Regal de la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou. La sărbătoarea Crăciunului, va fi prezentă, la Săvârșin, Alteța Sa Regală Principesa Elena.

 Care este programul Familiei Regale de Crăciun și Anul Nou
Comentează 0

În ziua de 15 decembrie 2023, în intervalul orar 16.00-17.00, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală Principele Consort vor participa la deschiderea Târgului Regal de Crăciun, în Satul Regal. Va fi prezent Corul Arhiepiscopiei Aradului „Sfântul Ioan Damaschin”.

În ziua de 16 decembrie 2023, în intervalul orar 12.00-12.30, Custodele Coroanei și Principele Radu vor primi grupuri de colindători.

În aceeași zi, Familia Regală va lua parte, începând cu ora 16.30, la concertul susținut de Dinu Iancu-Sălăjanu și grupul de colindători „Silvania”.

În ziua de 17 decembrie 2023, în intervalul orar 14.30-15.30, Custodele Coroanei și Principele Radu vor primi grupuri de colindători.

În aceeași zi, Familia Regală va participa, între orele 16.30-17.30, la Festivalul obiceiurilor de iarnă „Alaiul Dubașilor”, în Satul Regal.

În ziua de 19 decembrie, la ora 11.00, Majestatea Sa Margareta, alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena, va oferi cadouri și pachete de Crăciun unor familii din Săvârșin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Profi România, Electrolux, Banca Transilvania, Procter & Gamble, Resolute Asset Management și Rețeaua privată de sănătate Regina Maria.

În aceeași zi, de la ora 12.30, Familia Regală va oferi cadouri angajaților de la Castelul Regal și Ocolul Silvic din Săvârșin, iar de la ora 15.30, în Satul Regal, va primi o delegație a orașului Sinaia condusă de primarul localității.

În Ajunul Crăciunului, în ziua de 24 decembrie 2023, la ora 12.00, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal.

De asemenea, în aceeași zi, Biroul de Presă al Casei Majestății Sale va transmite mesajul de Crăciun al Majestății Sale Custodele Coroanei române.

În dimineața zilei de 25 decembrie 2023, de la ora 11.00, Familia Regală va participa la slujba de Crăciun de la Biserica Ortodoxă din Săvârșin.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Anul Nou, la Castelul Săvârșin.

 

Foto: Arhiva

Sursa foto: romaniaregala.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite