Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care este povestea din spatele datei tale de naştere? Fă un calcul simplu şi află răspunsul

Care este povestea din spatele datei tale de naştere? Fă un calcul simplu şi află răspunsul
Comentează 0

Data de nastere spune multe despre fiecare dintre noi. Vrei sa stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul simplu si vei afla raspunsul.

Aduna cifrele care compun data ta de nastere pana cand vei obtine o singura cifra, apoi afla-i semnificatia mai jos.

Exemplu

20 martie 1950

3+20+1950=1973

1+9+7+3=20

2+0=2

Numarul 1 – Originalul

Vii tot timpul cu idei noi si faci lucrurile numai cum vrei tu. De aici iti pot aparea si „vorbe" cum ca ai fi arogant si increzut. Esti o persoana foarte sincera, insa nu ti-ar strica si niste lectii de diplomatie. Preiei tot timpul initiativa, iar sansele sa fii sef sau antreprenor sunt destul de mari. Lectia pe care ar fi bine sa o inveti: „Si altii pot avea idei cel putin la fel de bune ca ale tale!".

„Originali" faimosi: Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Nancy Reagan, Raquel Welch

Numarul 2 – Pacificatorul

Ai diplomatia in sange. Esti tot timpul constient de nevoile si starile de spirit ale celorlalti si vorbesti pe limba lor. Esti un analist desavarsit, cu o intuitie greu de egalat. Prietenia este foarte importanta pentru tine, caci nu-ti place sa fii singur. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Imbunateste-ti stima de sine si exprima-ti sentimentele!".

„Pacificatori" celebri:  Bill Clinton, Madonna, Whoopee Goldberg, Thomas Edison, Wolfgang Amadeus Mozart

Numarul 3 – Sufletul petrecerii

Esti idealist, creativ, incantator, romantic, sociabil. Incepi multe lucruri, insa nu le termini decat pe cele care, pana la final, ti se par importante. Vrei ca si ceilalti sa fie fericiti si sa-si atinga obiectivele. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Fii mai realist!”.

„Sufletul petrecerii” faimosi: Bill Cosby, Melanie Griffith, Salvador Dali, Jodi Foster

Numarul 4 – Conservatorul

Esti sensibil si iti plac ordinea si rutina. Nu actionezi decat dupa ce ai inteles pe deplin mecanismele actiunii pe care urmeaza sa o faci. Iti place sa muncesti cu mainile si ai o afinitate deosebita pentru gradinarit si munca in natura. Esti rabdator si insistent. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Fii mai flexibil!”.
Conservatori” faimosi: Neil Diamond, Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner, Paul Hogan, Oprah Winfrey

Numarul 5 – Nonconformistul

Esti un explorator desavarsit. Esti curios din fire si accepti riscurile cu entuziasm. Ai nevoie de diversittae in viata, nu-ti place sub nicio forma rutina. Toata lumea este o scoala pentru tine si inveti cate ceva de la fiecare om sau lucru care apare in viata ta. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Gandeste inainte sa tragi concluzii pripite!”.

„Nonconformisti” faimosi: Abraham Lincoln, Charlotte Bronte, Jessica Walter, Vincent VanGogh, Bette Midler

Numarul 6 – Romanticul

Esti idealist si ca sa fii fericit trebuie sa simti ca esti folositor cuiva. Ai legaturi puternice cu familia, iar influenta lor se vede in deciziile tale. Iti place sa ai grija de altii, sa-i inveti ce stii si esti foarte loial. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Fa diferenta intre lucrurile pe care le poti schimba si cele pe care nu le poti schimba!”.

„Romantici” celebri: Albert Einstein, Jane Seymour, Meryl Steep, Cristofor Columb, Goldie Hawn

Numarul 7 – Intelectualul

Esti un cautator neobosit. Vrei intotdeauna sa afli informatia din spatele aparentelor. Emotiile nu-ti perturba deciziile pentru ca tu iti pui tot timpul intrebari. Nu incepi nimic fara sa studiezi, iar politica ta este pasi mici, dar siguri. Ceilalti te vad ca pe un filosof singuratic. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Exista o lume larga in afara lumii tale pe care trebuie sa o accepti!”.

„Intelectuali” celebri: William Shakespeare, Lucille Ball, Michael Jackson, Joan Baez, PrintesaDiana
 

Numarul 8 – Vedeta

Iti place sa rezolvi problemele, esti profesionist, mergi direct la tinta si judecata ta este foarte corecta. Iti faci planuri mari si te tii de ele pana cand le indeplinesti. Nu iti plac incertitudinile si cel mai probabil esti propriul tau sef. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Ia deciziile in functie de nevoile tale, nu de nevoile celorlalti!”.

„Vedete” celebre: Barbara Streisand, George Harrison, Jane Fonda, Pablo Picasso, Aretha Franklin, Nostrodamus


Numarul 9 – Artistul

Esti nascut pentru divertisment. Esti iubitor si generos, dai si ultimul banut pentru a-ti ajuta aproapele. Nu ai nicio problema sa iti faci prieteni. Esti insa cameleonic si lumea te intelege mai greu. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Succesul se cladeste pe o fundatie bazata pe iubire!”.

„Artisti” celebri: Shirley MacLaine, Harrison Ford, Jimmy Carter, Elvis Presley

sursa: sfatul parintilor.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite