Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când se toarnă cel de al doilea strat de asfalt pe drumul Curtici-Macea-Sânmartin

Consiliul Județean dă o veste mare locuitorilor din Macea, Curtici și Sânmartin: la începutul lunii iulie începe așternerea stratului de uzură pe drumul județean Curtici-Macea-Sânmartin, după ce ieri mostrele de asfalt prelevate de pe șantier au arătat că lucrările sunt conforme și grosimea primului strat de asfalt a fost respectată.

Când se toarnă cel de al doilea strat de asfalt pe drumul Curtici-Macea-Sânmartin
Comentează 0

A fost realizată câte o carotă din fiecare km de drum, pentru verificarea lucrărilor de până acum, iar rezultatul a confirmat calitatea lucrării.

Săptămâna viitoare se vor monta bordurile la stațiile de autobuz și parcări.

„Cu mai puțin de o săptămână în urmă, se finaliza primul strat de mixtură asfaltică și în localitatea Sânmartin. Le-am promis oamenilor din zonă că, odată începută lucrarea, Consiliul Județean va verifica permanent modul în care se lucrează. Ne-am ținut de cuvânt și astăzi vă pot anunța că în cel mult trei săptămâni, sigur dacă nu vor veni ploi torențiale până atunci, vom trece la așternerea stratului de uzură. Asta înseamnă că în această vară lucrarea se finalizează! Acest tronson de drum face parte din proiectul de modernizare a drumurilor transfrontaliere în care CJ Arad a câștigat 13,8 milioane de euro prin fonduri INTER-REG România-Ungaria, bani alocați pentru toate cele opt județe partenere în proiect. Repet, toți acești bani au avenit la Arad pentru că am avut un proiect bun, un proiect puternic, care schimbă viața câtorva zeci de mii de oameni”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului județean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite