Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cand nu intervenim, ne pregătim pentru a deveni tot mai buni, cei mai buni

Detasamentul de Pompieri Arad, Detasamentul de Pompieri Ineu din cadrul ISU ARAD cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad, Serviciul de Ambulanta Judetean Arad a desfășurat astăzi, marți, 5 martie, un exercițiu cu forțe și mijloace in teren la Feroneria Arad.

Cand nu intervenim, ne pregătim pentru a deveni tot mai buni, cei mai buni
Comentează 0

Exercitiul a testat capacitatea de conducere, cooedonare si cooperare a fortelor din teren si modul de interventie a subunitatilor ISU Arad.

Totodata s-a verificat și modul de acțiune a personalului operatorului economic până la sosirea forțelor specializate.

Scenariul a presupus un incendiu in interiorul fabricii, intervenția specializata CBRN, datorita prezentei substantelor periculoase, evacuarea victimelor, masuri de protectie, stingerea incendiului.

Forțe participante: ISU ARAD, 3 autospeciale de stingere, 2 SMURD, 1 autospeciala de interventie si salvare la inaltime, 1 autospeciala CBRN, 1 autospeciala grupa operativa, 4 ofiteri si 20 subofiteri. IJJ Arad: 2 ofiteri si 8 subofiteri, Urgenta Prespitaliceasca Saj 1 ambulanta.

Exerctiul a fost organizat de catre Serviciul de Pregatire pentru Interventie si Rezilienta Comunitatilor din cadrul ISU ARAD, după cum ne-a comunicat maior George Pleșca din partea ISWU Arad.

Foto: ISU Arad
 

Galerie foto (28)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite