Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CÂND NU INTERVENIM, NE PREGĂTIM PENTRU A DEVENI TOT MAI BUNI, CEI MAI BUNI!

CÂND NU INTERVENIM, NE PREGĂTIM PENTRU A DEVENI TOT MAI BUNI, CEI MAI BUNI!
Comentează 0

Exercitiu "Seism 2018" s-a desfășurat azi la nivelul județului Arad fiind implicate structurile Comitetului Județean pentru Situatii de Urgenta Arad și o parte a comitetelor locale.
În cadrul exercițiului s-a testat capacitatea de coordonare interinstitutionala în cazul producerii unui cutremur. A fost activat atât CJSU Arad cât și Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției la sediul ISU ARAD.
În teren forțele de intervenție ale ISU ARAD IPJ Arad, IJJ Arad SAJ Arad au fost testate pentru a li se verifica capacitatea de răspuns, deplasare, interopabilitate și intervenție pentru stingerea incendiilor, salvarea victime multiple, căutare, triere, acordare de prim ajutor medical calificat.
În cadrul exercițiului a fost pus în aplicare Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Arad și planurile de cooperare între structurile MAI la nivel județean.

Forțe participante de la ISU ARAD. Detașamentul de Pompieri Arad, Ineu și Sectia Barzava. 3 autospeciale de stingere, 1 Autospeciala de lucru și salvare la înălțime, 2 SMURD, 3 auto de teren, 1 camion cu un container de căutare salvare 4 ofițeri, 24 subofiteri. IJJ, 2 auto, 1 ofițer, 6 su ofițeri, IPJ 2 auto, 4 agenti, SAJ 2 ambulanțe, 6 personal medical, după cum ne-a relatat maior Pleșca George din partea ISU Arad

 

Foto: ISU Arad

Galerie foto (42)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite