Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cadouri pentru cei mici din școlile partenere Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară, din partea UVVG și a elevilor clasei a III-a C, din cadrul Colegiului Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal”

Cadouri pentru cei mici din școlile partenere Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară, din partea UVVG și a elevilor clasei a III-a C, din cadrul Colegiului Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal”
Comentează 0

Studenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, coordonaţi de prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii, au oferit, în data de 21.12.2016, alături de elevii clasei a III-a C, din cadrul Colegiului Național „Preparandia Dimitrie-Țichindeal” cadouri copiilor defavorizați din școlile partenere Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat: „Anul acesta, alături de studenții Universității noastre, elevii clasei a III-a C, condusă de d-na profesor Maria Crișan, din cadrul Colegiului Național „Parandia Dimitrie-Țichindeal, au colindat şi au împărţit cadouri, copiilor care se află în şcolile partenere Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară. Acțiunile studenților români și străini din cadrul Universității noastre vor continua, conform tradiţiei, în aceste zile, în județ, sub coordonarea Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară, condusă de d-na director Oana Pârvulescu la familiile defavorizate”. 

„Timp de trei zile, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară, cu sprijinul Consiliului Municipal Arad, a organizat o masă festivă pentru 200 de copii, beneficiari de servicii sociale a programului „Masă caldă”, din cadrul a șase școli partenere. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a fost alături de noi și în acest an, deoarece avem un parteneriat care se dezvoltă an de an tot mai mult. Am fost impresionați de elevii clasei a III-a C, din cadrul Colegiului Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal”, care au venit, în acest an, pentru a colinda dragii noștri copii. Mă bucură faptul că Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” este alături de noi de fiecare dată și nu ne lasă la greu atunci când acești copii au nevoie şi de Moş Crăciun, care vine cu numeroase cadouri”, a subliniat Oana Pârvulescu, directorul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară.

Daniel Albu

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite