Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Etapă în week-end cu derby neclar la Sebiş. UTA II vrea să ramână pe plus şi după deplasarea de la Lugoj

C4: Etapă în week-end cu derby neclar la Sebiş. UTA II vrea să ramână pe plus şi după deplasarea de la Lugoj
Comentează 0

Încă un derby arădean la început de retur în C4, în acest week-end. Plus o deplasare dificilă pentru junii alb-roşii.

...................................................................
Naţional Sebiş - Gloria Lunca Teuz Cermei

Ambele echipe sunt în suferinţă în acest început de retur. Dacă Cermeiul aşteaptă primul succes pe 2017, dar încă e pe un loc liniştit (nu pentru multă vreme dacă nu-şi revine rapid), Sebişul e în picaj necontrolat. A ajuns pe 3 în clasament, după o serie de rezultate negative ce pare că nu se mai opreşte. În aceste condiţiiambele formaţii vor puncte în derby-ul de mâine. 

"Întâlnim o echipă incomodă, de calitate, peste locul pe care-l ocupă acum în clasament. Gândul nostru este doar la cele trei puncte și la revenirea pe primul loc în clasament”, spune antrenorul – manager al Sebișului, Călin Cojocaru.

„Venim și noi după o înfrângere și trei egaluri, nu putem spune că am început tocmai cum ne-am fi dorit anul. Știm că și Sebișul are ceva probleme, dar ne interesează prea puțin, le avem noi pe ale noastre. Susțin că e un simplu meci de campionat, nu cred că putem vorbi despre un derby, atâta timp cât ei sunt pe locul 3, iar noi pe 8. Sebișul are o echipă bună, noi doar încercăm să ne ridicăm la nivelul lor, să arătăm că avem și noi valoare. Ne propunem să facem un joc bun și să spargem gheața la capitolul victorii”, anunță Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului. 
.....................................................................

CSM Lugoj - UTA II

Echipa satelit a UTA-ei e neînvinsă în acest început de retur, şi cu toate că e ultima în clasament a dat semne clare că poate i mult. Singura problemă a antrenorilor e că jucătorii pe care îi pregătesc sunt implicaţi pe prea multe fronturi. UTA II joacă la Lugoj, pe un teren greu, cu o echipă liniştită în clasament, ocupantă a locului 6.

„La Lugoj, dacă vrem să scoatem ceva, toată lumea trebuie să dea sută la sută. Întâlnim, după părerea mea, cel mai greu adversar de până acum, cu siguranță cel mai experimentat, în fața căruia nu avem voie să facem greșeli. Fiindcă avem ceva probleme de lot, iar juniorii de la Elite joacă sâmbătă la Cluj trebuie să gestionăm foarte bine lucrurile la nivel de lot și alcătuire a echipei”, a spus antrenorul Cristi Păcurar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite