Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4, etapa a V-a: Descătuşare a Lipovei, dezamăgire a Cermeiului, dar mai ales a Sebişului

C4, etapa a V-a: Descătuşare a Lipovei, dezamăgire a Cermeiului, dar mai ales a Sebişului
Comentează 0

CSU 2 Craiova - Naţional Sebiş 4-1

Încă o evoluţie submediocră a Naţionalului, echipă care-şi propune şi în acest an promovarea. În Oltenia, Popescu a deschis scorul pentru gazde în minutul 15, după care amfitironii rămân în inferioritate numerică din minutul 23! La 3 minute după acest eveniment Sebişul egalează prin Săulescu, 1-1. Degeaba, pentru că gazdele reacţionează şi revin în avantaj în minutul 38, gol acelaşi Popescu. Cu un om mai puţin în teren, în minutul 70 gazdele închid conturile, Popescu face 3-1 din penalty! Iar în minutul 87 Iuga pune cireaşa pe tort, 4-1 ruşinos pentru trupa lui Alin Chiţa.

Sebiș: Moroz – Poștoarcă, Bârsănel, Basic, Siminic – Ruță (Vereş) – Săulescu, Petculescu (Susan), E. Dică, Tătulea – Enciu (Ionică).
.......................................................

Şcola Reşiţa - Gloria Lunca Teuz Cermei 2-0

Cermeiul a jucat slab în Valea Domanului, şi a pierdut meritat. După o repriză întâi dominată de gazde, şi încheiată la egalitate, în minutul 58 Negoescu a deschis scorul. Imediat Brânduşe a avut şansa egalării, dar singur cu portarul a ratat şansa. Iar reşiţenii au mai punctat o dată cu 7 minute înainte de final, prin Beloescu. Un rezultat oarecum corect, pentru un Cermei care s-a apărat mai mult, şi a avut doar 2 şanse de a marca.

Cermei: Bodea – Schroeder, Rogojan, Nistor, Suslak – Sulea, Ianc, Bondor, Mager (Moraru) – Buia, V. Brîndușe. 
..................................................

Şoimii Lipova - Internaţional Băleşti 2-0

Al 2.lea succes stagional al şoimilor a venit după un meci bine controlat de elevii lui Flavius Sabău. Care pe lângă o serie de ocazii bune (între care şi 2 bare) dar irosite, au punctat de două ori. Mai întâi în minutul 40 prin Trabalka, şi apoi prin Vasnic la 10 minute de la reluare. Victorie meritată a Şipovei, care ia o gură bună de oxigen. 

Lipova: Iliescu – Kocsis (Mandache), Calvin, Bercu, Stoin – Piț (Filimon), Bier, S. Popa, Vasile (Lăcustă) – Vasinc (Jichici), Trabalka

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite