Vremea Romania, Arad 10°C

Stiri Arad

BURSA MUNCII PENTRU ABSOLVENŢI ORGANIZATĂ DE AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ ARAD

BURSA MUNCII PENTRU ABSOLVENŢI  ORGANIZATĂ DE  AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ ARAD
Comentează 0

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi , eveniment care se organizează anual, în fiecare toamnă va avea loc la nivelul celor 42 de agenții teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în data de 20.10.2016, având ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

AJOFM Arad organizează în Arad Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi în data de 20 Octombrie 2016,  la sediul AJOFM Arad, clădirea nouă-parter, cu începere de la orele 9 :00.

Acţiunea urmăreşte în primul rând medierea directă între angajatori şi tinerii absolvenţi, respectiv încadrarea şomerilor pe locurile de muncă disponibile , iar pe de altă parte informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare, inclusiv cu noutățile aduse de modificările legii nr. 76/2002.

Vor fi de asemenea  prezentate facilităţile prevăzute de lege pentru angajatorii care încadrează şomeri , absolvenţi şi alte categorii defavorizate pe piaţa muncii.

Henteş Marinel

Director executiv

Mihaela Jude

Inspector superior

Compartiment Analiza Pieţei Muncii, Programe de Ocupare şi Implementare măsuri active

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite