Vremea Romania, Arad 16°C

Stiri Arad

BURSA MUNCII PENTRU TINERII CU RISC DE MARGINALIZARE SOCIALĂ ORGANIZATĂ DE AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ ARAD

BURSA MUNCII PENTRU TINERII CU RISC DE MARGINALIZARE SOCIALĂ  ORGANIZATĂ DE  AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ ARAD
Comentează 0

AJOFM ARAD organizează împreună cu DGASPC ARAD Bursa locurilor de muncă pentru tinerii cu risc de marginalizare socială.

Evenimentul va avea loc în data de 25.11.2016, începând cu orele 9 :00  la sediul AJOFM ARAD, str. Călugăreni nr. 1/a, clădirea nouă- parter. 

Acţiunea urmăreşte în primul rând medierea directă între angajatori şi tineri, respectiv încadrarea şomerilor pe locurile de muncă disponibile , iar pe de altă parte informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare.

Vor fi de asemenea  prezentate facilităţile prevăzute de lege pentru angajatorii care încadrează şomeri , absolvenţi şi alte categorii defavorizate pe piaţa muncii.

Henteş Marinel

Director executiv

Mihaela Jude

Inspector superior

Compartiment Analiza Pieţei Muncii, Programe de Ocupare şi Implementare măsuri active

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite