Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bunuri în valoare de 45.000 lei fără acte, descoperite într-un microbuz

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au descoperit și confiscat bunuri în valoare de 45.000 lei, pe care un teleormănean a încercat să le introducă în țară fără documente legale.

Bunuri în valoare de 45.000 lei fără acte, descoperite într-un microbuz
Comentează 1

Pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat la control un bărbat de 38 de ani, care conducea un autoturism marca „Mercedes” înmatriculat în România, tractând o platformă pe care se afla un microbuz înmatriculat în Spania. În autoturism se mai afla un bărbat din Teleorman.

La controlul de frontieră, poliţiştii au descoperit în compartimentul marfă al microbuzului care se afla pe platformă diverse bunuri (unelte de grădinărit și de uz casnic, motoare de barcă etc.) ce aparțineau pasagerului, care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Întreaga de cantitate de bunuri, în valoare de 45.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.500 de lei pentru efectuarea de activităţi de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite