Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bolid FURAT din Italia, găsit la Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat un autoturism Range Rover furat din Italia, pe care un român intenţiona să-l transporte în Franţa. Valoarea mașinii este de aproximativ 50.000 de euro.

Bolid FURAT din Italia, găsit la Nădlac
Comentează 1

Mașina a fost găsită noaptea trecută, la punctul de trecere de pe autostradă. Acolo s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Micea Petru T., în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Braşov. Acesta conducea  un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, pe care transporta autoturismul Range Rover, pentru care a prezentat un certificat de transport marfă.

În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile italiene.

Șoferul a declarat că a primit autoturismul cu documentele şi o cheie de la un cetăţean român din Bucureşti, pentru a-l transporta în Franţa, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta este furat.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, poliţiştii efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite