Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Blocul din Arad în care nu ai vrea să locuiești! Unii locatari se tem să iasă din casă seara

Locuiesc în zona centrală a orașului, dar nu zgomotul traficului intens îi deranjează pe locatarii unui bloc din vecinătatea gării, care nu au parte de liniște și se tem pentru siguranța lor și a copiilor.

FOTO | Blocul din Arad în care nu ai vrea să locuiești! Unii locatari se tem să iasă din casă seara
Comentează 0

Este vorba de un bloc de pe Calea Aurel Vlaicu situat între gară și mall, iar motivul nemulțumirilor proprietarilor este numărul mare de oameni ai străzii care își fac veacul în curtea din spatele imobilului.

Imediat ce gara a fost modernizată, agenții de pază angajați pentru a întreține liniștea nu le-au mai permis așa-zișilor boschetari să stea prin gară. Ceea ce este foarte bine, nu doar pentru că nu se mai face atâta mizerie, dar și pentru siguranța călătorilor și imaginea orașului, având în vedere că pe aici trec și trenuri internaționale.

Numai că boschetarii nu au părăsit zona. Se simt atașați de gara în care au stat ani la rând, așa că s-au mutat în apropiere, în curtea blocului din vecinătate.

”Iarnă, vară, zi și noapte sunt aici în curte. Fac gălăgie, se bat, se leagă de oameni  și își fac nevoile. Vara nu poți ține geamul deschis, pentru că uneori miroase puternic a urină”, ni s-a plâns o pensionară care locuiește în bloc.

”Seara îmi e frică să ies din casă din cauza boschetarilor care stau în fața și în spatele blocului. Sunt gălăgioși și fac multă mizerie. Nu înțelegem cum e posibil ca autoritățile să permită așa ceva! Suntem familii care avem copii, ne temem să îi lăsăm la joacă, așa cum ar fi normal să se întâmple”, a spus o altă locatară.

De prezența oamenilor străzii în zonă se plâng și locatarii celorlalte blocuri din vecinătatea gării, dar fac asta fără rost de ani de zile. Chiar dacă uneori polițiștii îi mai alungă pe boschetari, aceștia se întorc în scurt timp.

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite