Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

POTOP într-un bloc din Micălaca. Constructorii i-au lăsat pe locatari fără acoperiș tocmai în zilele ploioase

POTOP într-un bloc din Micălaca. Constructorii i-au lăsat pe locatari fără acoperiș tocmai în zilele ploioase
Comentează 1

Zile de coșmar trăiesc 19 familii dintr-un bloc din cartierul Micălaca, de pe strada Imașului. Imobilul se află în reabilitare termică în cadrul unui program al municipalității finanțat și de Uniunea Europeană, iar constructorii au desprins izolația acoperișului în urmă cu două săptămâni, pentru reparații.

Din păcate, se plâng locatarii, muncitorii s-au lungit cu reparațiile și i-au ajuns din urmă ploile. Apa care a curs din cer în ultimele zile a inundat aproape toate apartamentele. Doar câteva de la etajul întâi și de la parter au scăpat fără pagube, în timp ce restul proprietarilor au fost nevoiți să se debranșeze și de la rețeaua electrică, pentru a nu se curenta în case.

”Vedeți și dumneavostră că stăm cu oale și găleți împrăștiate în toată casa, să mai adunăm cum putem din apa care se scurge. Pereții au fost distruși”, spune o locatară revoltată.

Sunt proprietari care s-au ales și cu alte pagube: le-a fost afectat parchetul sau mobilierul, ori aparatele electrice s-au stricat.

Reprezentanții Primăriei spun că responsabilitatea cade în sarcina constructorilor care au câștigat licitația pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din oraș. De altfel, muncitorii le-au promis unora dintre locatari că vor face reparațiile gratuit.
 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide