Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă, rezultat nedecis în Groapă în ultimul meci din play-out: Dinamo-UTA 1-1

Bătrâna Doamnă încheie nedecis partida disputată în această seară în Groapă, în compania lui Dinamo. A fost un meci de vacanță, pe alocuri plictisitor, fără nicio miză pentru cele două echipe, încheiat cu scorul de 1-1. La finalul play-out-ului, UTA rămâne pe poziția a V-a, cu 33 de puncte acumulate, iar Dinamo pe cea de a VIII-a, cu 23 de puncte și merge la barajul pentru menținerea în Liga I.

Bătrâna Doamnă, rezultat nedecis în Groapă în ultimul meci din play-out: Dinamo-UTA 1-1
Comentează 0

După o primă repriză destul de slabă, în care ambele echipe au jucat fără prea multă determinare, dar cu Dinamo ceva mai prezentă în faza ofensivă, UTA a intrat la pauză cu un avantaj de 1-0, după un gol marcat în minutul 39 de Mitică Cardoso. Acesta recuperează o minge de la Torje, îl depășește pe Aloe și trimite cu stângul la firul ierbii printre picioarele lui Eșanu.

Prima ocazie a meciului vine abia în minutul 11, când Irobiso întoarce pentru Torje, piticul atomic trage tare, dar Balauru boxează. În minutul 29, Dinamo are o nouă ocazie. Crețu centrează în fața porții, de unde Ivanovski deviază pe sub portarul UTA-ei, dar acesta reușește să rețină în cele din urmă. În minutul 34, Torje execută o lovitură liberă de la distanță, direct pe poartă, dar mingea trece peste.

Dinamo egalează aproape de final

În repriza secundă, Bătrâna Domnă cedează și mai mult inițiativa în favoarea gazdelor, care practică un joc steril până în minutul 84, când Irobiso primește de la Bordușanu o pasă lungă în careu și înscrie de la 13 metri, trimițând în colțul scurt. În rest, gazdele au mai avut o ocazie în minutul 61. Torje îi paseză lui Crețu în fața porții, dar acesta din urmă nu ajunge la minge. Vlad Morar resuperează, îi pasează lui de Moura, care trage tare, însă Balauru respinge. UTA are și ea o ocazie în minutul 82, când Shlyakov îl lansează pe Dangubic, care șutează din interiorul careului, iar Eșanu reține.

În prelungiri, UTA forțează victoria, dar nu a fost să fie. În minutul 90+1, Miculescu pasează, tânărul Rareș Pop reia în blocaj. Balonul trece pe la Baravykas, apoi ajunge la Batha, un minut mai târziu, care trage puternic, dar Eșanu respinge. În minutul 90+3, Bordușanu îl deschide pe Mihaiu, iar jucătorul lui Dinamo trage pe lângă poarta lui Balauru.

Echipele trimise pe teren

Dar să vedem care sunt echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Dusan Uhrin jr., respectiv Ionuţ Badea.

Dinamo: Eșanu – Moura, Aloe, Patriche, Radu – Răuță (C. Matei), Ivanov (Rodriguez) – Crețu (Bordușanu), Ivanovski (V. Morar), Torje (Mihaiu) – Irobiso. Pe bancă: Figueiredo – Buleică, Carp, Rodriguez, C. Matei, Bani, Bordușanu, Mihaiu, V. Morar.  

UTA: Balauru – Vukcevic (Baravykas), Erico, Dima, Shlyakov – Batha, Vorbjovas (Fl. Matei), Ubbink (Isac) – Miculescu, Cardoso (Dangubic), Otele (Rareș Pop). Pe bancă: Roșca – Iurasciuc, Baravykas, Isac, Fl. Matei, Rareș Pop, Dangubic, Laukzemis.

Partida a fost arbitrată de Iulian Călin (la centru), Romică Bîrdeș şi Nicușor Marin (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Cătălin Buși. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost: Alexandru Deaconu (FRF) şi Iuliuss Nemțeanu (LPF).

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite