Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aviz pentru renovarea și iluminarea clădirii istorice a Tribunalului Arad

Secretarul de stat în Ministerul Justiției Mihai Pașca a aprobat în calitate de ordonator de credite avizul pentru lucrările de reparații capitale și instalarea unui sistem de iluminat arhitectural pentru fațada Tribunalului Arad. Proiectul a fost discutat și pregătit încă de anul trecut, dar dă undă verde pentru toate etapele care conduc la finalizarea investiției.

Aviz pentru renovarea și iluminarea clădirii istorice a Tribunalului Arad
Comentează 0

„Ministerul Justiției alocă peste trei milioane de lei pentru această investiție. Durata estimată de execuție va fi de trei luni, iar lucrarea își propune să redea strălucirea acestei clădiri emblematice pentru Arad și să o pună în valoare așa cum se cuvine, în rând cu celelalte simboluri arhitecturale arădene reabilitate precum Palatul Cultural sau Teatrul, a declarat secretarul de stat Mihai Pașca.

Pentru selectarea executantului se va folosi procedura simplificată și obiectivul este ca până la sfârșitul anului să fie finalizată investiția. Renovarea fațadei și iluminatul arhitectural sunt etapa a doua de modernizare a clădirii Tribunalului, după ce recent a fost modernizat sistemul de climatizare și ventilație care a permis demontarea aparatelor de aer condiționat inestetice printr-o investiției de peste trei milioane de lei. Astfel, în total, Ministerul Justiției a alocat peste şase milioane de lei pentru modernizarea Tribunalului Arad.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite