Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AVION PRĂBUŞIT în Rusia: Toţi pasagerii au murit. Momentul impactului a fost filmat VIDEO

Un avion de pasageri s-a prăbușit la graniţa dintre Ucraina și Rusia! Toți cei 61 de oameni de la bord au murit, spun oficialii ruși.

AVION PRĂBUŞIT în Rusia: Toţi pasagerii au murit. Momentul impactului a fost filmat VIDEO
Comentează 0

Un avion al companiei Fly Dubai, cu 61 de persoane la bord, s-a prăbuşit, sâmbătă, la Rostov pe Don, transmite Reuters. Potrivit Comitetului rus pentru investigaţii, avionul s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroportul din Rostov pe Don.

"Potrivit datelor preliminare, la bord se aflau 55 de pasageri şi 6 membri ai echipajului. Toţi au murit", se precizează într-un comunicat al ministerului.

Aparatul mai făcuse, în utlimele 24 de ore, încă două curse Dubai - Kiev şi retur, relatează presa rusă.

Aceeaşi sursă menţionează că membrii echipajului erau din Emiratele Arabe Unite. De asemenea, printre pasageri se aflau un cetăţean indian, trei ucraineni şi o persoană din Tadjikistan. 

Presa rusă mai notează că, înaintea prăbuşirii avionului Fly Dubai. alte două zboruri programate să aterizeze la Rostov pe Don - o cursă de la Praga şi una de la Moscova - au fost trimise către aeroportul din Krasnodar, iar o cursă de la Istanbul a fost nevoită să se întoarcă din cauza vremii nefavorabile.

Potrivit canalului popular LifeNews, avionul a căzut la o sută de metri de pista de aterizare, într-o a doua încercare de a ateriza în condiții de vizibilitate scăzută.

Ploua în averse sâmbătă dimineață la Rostov-pe-Don și o alertă de vânturi puternice a fost emisă de filiala locală a Ministerului pentru Situații de Urgență.

"Suntem la curent cu incidentul zborului nostru Dubai-Rostov-pe-Don", a declarat compania aeriană FlyDubai într-un mesaj postat pe Facebook, adăugând că studiază detaliile prăbușirii înainte de a face o declarație oficială.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide