Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avalanșă de români la Nădlac, la ”Vama Veche” a frontierei cu Ungaria

Avalanșă de români la Nădlac, la ”Vama Veche” a frontierei cu Ungaria
Comentează 0

După instituirea Stării de alertă se pare că punctele de frontieră ale României au fost luate cu asalt, mai ales de cei care doreau să intre în țară. Potrivit datelor comunicate de către reprezentanții Poliției de Frontieră în ultimele 24 de ore granițele patriei au fost trecute de aproximativ 29.400 persoane, români și străini și peste 20.000 de mijloace de transport. În tot acest interval de timp au intrat în România undeva la 16.000 de persoane cu 10.900 mijloace de transport și au ieșit din țară aproximativ 13.400 persoane cu 9.100 mijloace de transport.

”În acelaşi interval de timp, la frontiera cu Ungaria s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control aproximativ 19.300 de persoane şi 13.900 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 10.900 de persoane cu 7.500 mijloace de transport”, conform  reprezentanților Poliției de Frontieră Române.

Timpii de așteptare în punctul de control, de 5 - 6 ore, se explică prin formalitățile care trebuiesc îndeplinite atât de către personalul vamei, cât și de către reprezentanții DSP (Direcția de Sănătate Publică), care iau fiecărui cetățean o declarație pe proprie răspundere și efectuează și controlul epidemilologic.

 

Galerie foto (19)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite