Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoturism dat în urmărire în Italia, descoperit la Nădlac II

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care a încercat să iasă din ţară cu un autoturism marca Land Rover – Range Rover Sport, estimat la valoarea de aproximativ 35.000 de euro, căutat de autorităţile din Italia.

Autoturism dat în urmărire în Italia, descoperit la Nădlac II
Comentează 0

În data de 04.02.2023, în jurul orei 18.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din ţară, o persoană, cetăţean român de sex masculin, la volanul unui autoturism marca Land Rover, model Range Rover Sport, înmatriculat în Italia.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare,  alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Bărbatul a declarat faptul că trebuia să plătească o taxă în Italia, pe care a omis-o și nu se aștepta ca mașina să fie căutată de autorități.

Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 35.000 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

 


Scrie un comentariu

trimite